Tallers

Al Centre Mèdic Despí em creat uns tallers dissenyats en exclusiva, per a tractar aquelles situacions diàries que ens poden ser més complicades i que tenim com a objectiu fer el vostre dia a dia més senzill.

Taller Tècniques de Relaxació i Respiració 

L´objectiu d´aquest taller és dotar els participants amb una sèrie d’habilitats per controlar el propi nivell d’activació en l’àmbit físic, mental i/o emocional, i poder aconseguir així els següents beneficis.

Descarregar taller

 Taller de Memòria

Es difícil recuperar la memòria perduda, però podem utilitzar ajudes externes, estratègies mnemotècniques i els sistemes de memòria preservats per suplir en part, les funcions afectades amb més facilitat.

Descarregar taller

Taller de Psicoestimulació 

Aquest taller està dirigit a aquelles persones que tenen deteriorada la seva funció cognitiva degut a algun procés d’envelliment, demència, accident vascular cerebral, traumatisme cranial, tumor cerebral o trastorn psiquiàtric.

Descarregar taller

Taller de Reminiscència

Aquest taller està dirigit a persones grans, persones amb malalties greus, processos de pèrdua de memòria o deteriorament cognitiu en fase inicial.

Descarregar taller

Taller d’Habilitats Socials i Inteligència Emocional

Aquest taller va dirigit a nens/es i adolescents entre 6 i 16 anys que tenen dificultats a l’hora de relacionar-se amb els altres; nens/es o adolescents que siguin tímids o que tinguin conflictes amb els seus iguals o adults, o bé per aquells amb problemes d’aprenentatge, TDAH…

Descarregar taller