Estètica facial i corporal

Al Centre Mèdic Despí tenim a la teva disposició un servei de dermoestètica, pensant en tú i les teves necessitats.

Podràs fer la 1ª visita  de valoració de forma gratuïta.

HIGIENE FACIAL COMPLERTA

La higiene facial inclou:

 • Repàs celles i llavi sup.
 • Tonificació
 • Peeling
 • Vaporització
 • Extracció
 • Desinfecció
 • Massatge facial
 • Mascareta
 • Crema de finalizació

HIGIENE FACIAL AMB TRACTAMENT

 Inclou la higiene facial complerta més un tractament específic per a la teva pell:

 • Àcid hyalurònic
 • Cèl.lules mare vegetals
 • Whittening (Blanquejador)
 • Aqua (Hidratant)
 • Vinoterapia (Contorn ulls i llavis)
 • Lab-biòtics (Flora bacteriana)
 • Purificador (Anti-acne)
 • Glicòlic (Exfoliant)

NATURAL PEELING VITALIDERMA

Peeling formulat amb extractes de plantes i algues per a dos tipus de pell:

 • Pell mixta&grasa: específic per acne, rosàcia i cicatrius facials post-acne.
 • Pell normal&seca: específic per pells flàcides, envellides i sense lluminositat

Té un  efecte antienvelliment i exfoliant, millora la textura de la pell, disminueix la inflamació de la pell per això està especialment indicat per a persones amb acne. 

 

RADIOFREQÜÈNCIA FACIAL I CORPORAL

La radiofreqüència és la tècnica específica per al tractament de la flacciditat. Consisteix en l’aplicació d’ones electromagnètiques que augmenten la temperatura de les capes més profundes de la dermis provocant una contracció de les fibres de col·lagen i l’aparició d’un  l’efecte lífting immediat. A més provoca una estimulació dels fibroblasts que augmentarà la producció de noves fibres de col·lagen i elastina millorant més endavant l’elasticitat i aspecte de la pell.

Indicacions: Flacciditat facial i escot. Flacciditat de braços, abdomen i cames. Cel·lulitis. Estries.

 

CAVITACIÓ

La cavitació és l’aplicació d’Ultrasons a 4 KHz i una potència fins a 50W que a través d’un efecte hidrodinàmic provocarà la ruptura de la cèl·lula adiposa i l’alliberament de greix líquid al torrent sanguini. Es necessari augmentar la ingesta hídrica i estimular el sistema limfàtic per mobilitzar aquest greix alliberat. Aixi mateix es recomana realitzar activitat física aeròbica passades 18-20h de la sessió per poder eliminar el greix mobilitzat.

Indicacions: Greix localitzat. Cel·lulitis

 

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

El drenatge limfàtic és un massatge suau d’estimulació de la circulació limfàtica del cos que s’utilitza per drenar i eliminar els líquids saturats de les extremitats. És una de les tècniques bàsiques i fonamentals en el procés de remodelació corporal i ens els limfedemes després de cirurgies amb afectació ganglionar. Ajuda a l’eliminació de toxines i a activar la circulació.

Indicacions: Linfedema, cel·lulitis, retenció líquids, varius, cames cansades, artritis, artrosis i inflamacions cròniques, post-cirurgia neoplàsia de mama o abdominal.

 

 

PRESSOTERÀPIA

La pressoteràpia es una tècnica de tractament realitzada de forma mecànica que consisteix en l’aplicació de pressió positiva en determinats teixits provocant una efecte de massatge que pot ser útil per millorar el retorn venós i el drenatge limfàtic. Proporciona beneficis estètics millorant la cel·lulitis, les cames cansades  i ajudant a la remodelació corporal.

Indicacions: Linfedema, cel·lulitis, retenció líquids, varius, cames cansades.

 

 
 

GUIXOS REDUCTORS LIPOESCULTURALS

Teràpia estètica que redueix volum i disminueix la cel·lulitis localitzada. Consisteix en l’aplicació local de productes anticel·lulítics i drenants del laboratori BrunoVassari i la posterior col·locació d’un guix durant 45 min , aconseguint un efecte reductor immediat i una reducció entre 2-3 cm per sessió.

Indicacions: Cel·lulitis glutis i abdomen. Pèrdua ràpida i localitzada de volum corporal.


MASSATGE LIPOESCULTURA

Tècnica de massatge manual d’1 hora de durada específica per produir una remodelació corporal i un afinament de volums de malucs i abdomen.

 

ELECTROESTIMULACIÓ MUSCULAR

És la forma d’exercitar el cos utilitzant l’impuls elèctric. Els impulsos es generen en un dispositiu que s’aplica amb elèctrodes a la pell pròxima als músculs que es volen estimular. Els impulsos imiten el potencial d’acció provinent del sistema nerviós central, causant la contracció muscular de la zona estimulada.

Indicacions: Tonificació de cames, abdomen, glutis i braços.

 

GALVANOTERAPIA REAFIRMANT FACIAL I CORPORAL

La Galvanoteràpia és l’aplicació de corrent galvànica a través d’un dispositiu que estimula la penetració dels productes hidratants i reafirmants aplicats tant facials com corporals. A més produeix mioestimulació que ajuda  a millorar la flacciditat muscular de la pell de forma inmediata. Els seus efectes són immediats aconseguint una pell més nodrida, hidratada i llisa des de la 1ª sessió. 

Indicacions: Flacciditat facial i escot. Flacciditat de braços, abdomen i cames.